KAĞITHANE EVDEN EVE NAKLİYAT

KAĞITHANE EVDEN EVE NAKLİYAT

Evden eve nakliyat; gelişen teknolojinin de yardımıyla taşınan eşyaların sorunsuz bir şekilde, bir evden başka bir eve taşınması için götürülmesi işlemidir.

Evden eve nakliyat, asansörlü taşımacılık gibi farklı özellikleri ile dikkat çekmektedir.

Ülkemizde hemen hemen her bölgede nakliyat firmaları bulunmaktadır. Bu yazımızda ise, evden eve nakliyat firmalarının oldukça fazla bulunduğu Kağıthane ilçesi için evden eve nakliyat hizmetini ele alacağız.

Kağıthane Evden Eve Nakliyat Hizmeti

Eğer taşınmaya karar verdiyseniz, nakliyat öncesinde yapmanız gerekenleri bilmeniz gerekmektedir. En önemlisi güvenilir bir firma belirlemeniz gerekmektedir.

Adres değişikliği için gerekli kurumlara başvurularınızı yapın. Elektrik ve su gibi aboneliklerinizi iptal edin ve yeni adresinizin aboneliklerini üzerinize alın. Taşımacılar geldiğinde panik ortamı oluşmaması için eşyalarınızı listeleyin (Örneğin; kırılabilir eşyalar, mutfak eşyaları, oturma odası eşyaları, gibi).

İlgili içerik: Taşınma Tüyoları

Kağıthane İlçesi

Yeni evinizin boyama, priz değişimi, gerekli temizlik işlemleri gibi işleri daha önceden halletmeniz sizin için daha sağlıklı olacaktır.

Liva ile Güvenle Evinizi Taşıyın

Az önce belirttiğimiz gibi, evden eve taşımacılık işlemlerinde anlaşacağınız nakliyat firması çok önemlidir. Sektörde, resmi ya da resmi olmayan yani bir nevi kaçak çalışan birçok nakliyat firması bulunmaktadır. Bu yüzden kimi nakliyat firmaları, taşıma işlemi için 200 TL gibi bir fiyat biçerken başka bir nakliyat firması 300 TL diyebilir. Bu fiyat farkından kaynaklı çoğu kişi maalesef 200 TL’lik hizmeti tercih etmekte ve nakliyat sonrasında pişman olmaktadır. Çünkü düşük fiyat veren firma kaçak çalışıyor olabilir ya da profesyonel bir hizmet vermemektedirler. Yani kısaca şunu demek istiyoruz; evden eve nakliyat işlemleri için sadece fiyat üzerinden değerlendirme yapmayın. Çalışacağınız firmanın resmi ve profesyonel olduğundan emin olun.

kagıthane-evden-eve-nakliyat-1

Liva Nakliyat

Liva Nakliyat; taşımacılık sektöründe 2016 yılından bu yana hizmet vermektedir. Kurulduğu günden bu yana sektöründeki yenilikleri takip eden, girişimci, sürekli büyümeye ve gelişmeye dayanan, müşteri memnuniyeti odaklı vizyonu ile dikkat çekmektedir. Nakliyat işlemleri için kullandıkları geniş araç filosu ve bölge hakkındaki ileri bilgileri sayesinde sektöründe fark yaratmaktadır.

Ayrıca Liva Nakliyat, alanında uzman kadroları ile profesyonel işlere imza atmaktadır. Müşteri odaklı çalışarak, olumlu ve olumsuz tüm görüşleri dikkate almaktadır. Uygun fiyat ve yüksek kalite garantisi vererek, yapılan anlaşmalara sadakat göstermektedirler. Adaletli rekabet ahlakına saygı göstererek, buna göre hareket etmektedir. Gelişen teknolojiyi yakından takip ederek araç filolarını ve ekipmanlarını bu doğrultuda güncellemektedirler.

Kısacası Liva Nakliyat, ‘‘Nasıl güvenilir evden eve nakliyat firması bulurum?’’ sorusunun cevabı olan tüm şartları sağlamaktadır. Eğer siz de güvenle evinizi taşımak istiyorsanız, Liva Nakliyat ile iletişime geçebilirsiniz.