Taşınma Masraflarını Azaltmanın İpuçları

Taşınmak yeni bir eve veya işyerine geçmenin keyfini içerse deaynı zamanda da masrafları olan zor bir süreçtir. Bu süreci keyifli olduğu kadar uygun fiyatlardan yaparak geçirmek bazı detaylar sayesinde mümkündür.

Sizlerde uygun fiyatlardan nakliyat hizmeti almak istiyorsanız aşağıda belirteceğimiz taşınma masraflarını azaltacak ipuçlarını inceleyebilirsiniz.

1- Kirada Oturuyorsanız Kontrat Günü Taşının:

Kirada oturan ve tekrar kirada ki bir eve taşınmak isteyen kişilerin kira kontratının dolduğu gün taşınmaları her iki eve de ek olarak kira ödemelerini engelleyecek bir öneridir. Bu sayede ek kira masraftan kurtulabilirsiniz.

2- Fazla Eşyalarınızdan Kurtulun:

Evden eve nakliyat öncesinde evinizde bulunan gereksiz eşyaları elemek taşınacak eşya miktarınızı azaltacağından tercih edeceğiniz kamyon boyutuda bu ölçüde küçülür ve bu durum gereksiz para ödemenize engel olur.

Yeni ve kullanılabilecek durumda ki tüm giysi veya ev eşyalarınızı ihtiyaç sahiplerine verebilirken uzun yıllar geçmesine rağmen kullanmadığınız eski eşyarınızıda geri dönüşüm konteynerlarına bırakabilirsiniz. Bu sayede hem nakliyat sürecinde yükünüzü hafifletmiş hemde geri dönüşüme katkı sağlamış olursunuz.

3- Profesyonel Evden Eve Nakliyat Firmaları İle Tanışın:

Profesyonel evden eve nakliyat firmaları her zaman en iyi hizmeti en uygun fiyata sunan nakliyat şirketleri arasındadır. Bu nedenle istediğiniz hizmeti uygun fiyatlardan alabileceğiniz en iyi profesyonel nakliyat firmasını tespit edebilmek için çeşitli firmalardan teklif almanız da yarar var.

4- Erken Rezervasyon İmkanı:

Bazı nakliyat firmaları erken rezervayon indirimi imkanı sunmaktadır. Taşınma tarihinizi önceden belirleyebiliyorsanız erken rezervasyon yapan firmalardan indirim tekliflerini alabilirsiniz. Bu indirim sayesinde taşınma masraflarınızda azalma yaratmış olabilirsiniz.

5- Net Fiyat Talebi:

Fiyat teklifi aldığınız ve anlaştığınız firmadan net fiyat talebinde bulunmanız evden eve nakliyat sonunda size süpriz ek masraflar çıkmasının önüne geçer. Böylece Anlaştığınız fiyatlarda sebat göstererek süreci tamamlayabilirsiniz.

6- Aday Ev Veya İşyerlerinin Tadilat İhtiyaçlarını Belirleyin:

Her yeni taşınma belirli tadilatları gerektirebilir. Bu tadilat masraflarını en minimum düzeyde karşılamak adına ev veya işyeri arayışlarınızda aday evlerde tüm detaylara kadar tadilat belirlemesi yapmanız sizi fazla taşınma masraflarınızı azaltacak bir öneridir.

7- Firmanız İle Sigorta Sözleşmesi Yapın:

Evden eve nakliyat sürecinde zaman zaman istenmeyen kazalar yaşanmaktadır. Her kaza size az veya çok ek masraflar çıkarır. Bu nedenle istenmeyen tüm durumlara karşı eşyalarınızı sigortalatmanız hem eşyalarınızı hem bütçenizi koruma altına alabilecek bir yöntemdir.

Liva Nakliyat taşınma öncesinde ve süreç boyunca müşterilerinin hem bütçesini hemde konforunu koruyan bir firmadır. Uygun fiyat, sözleşmeye sadık hizmet, ücretsiz ekspertiz, eşya miktarına uygun araç seçimi gibi birçok profesyonel nakliyat hizmetini bünyesinde barındırır.