Hasarsız Lojistik Hizmeti

Hasarsız Lojistik Hizmeti

Lojistik sektöründe hasarsız bir nakliye hizmeti sunabilmek için öncelikli olarak güvenlik önlemlerini en iyi şekilde almak gerekir.

. Bunun içinde araçların titizlikle ve güvenle hazırlanmış olması lazımdır. Liva nakliyat tarafından sunulan hizmette kullanılan araçlar geniş kapasiteye sahiptir. Böylelikle sorunsuz performans ile taşıma süreci boyunca araç ve yükleriniz olası sarsıntılardan korunur. Bu konuda deneyimli ekibimiz tarafından hazırlanan ve kullanılan araçlar, etkileyici yol tutuşu ve yüksek performansı ile lojistiği yapılan yüklerin yolculuk sırasında zarar görmesini engeller. Gerekli görülmesi halinde eşyaları sabitleyecek mekanizmalar kullanılır. Her ürünün ağırlığına göre seçilen sabitleme araçları, tüm yol boyunca karşı karşıya kalabilecek eğim ve dönüşlerin etkisi ile eşyaların sağa sola dağılmasını önler ve bu durumda tam bir güvenlik oluşur. Geniş konteyner alanlarında taşınan eşyalar, yükleme ve indirme sırasında yaşanabilecek darbelere karşı korunabilmesi için dış yüzeylere zarar gelmeyecek taşıma unsurları ile kaplanır.

En İyi Yöntemle Taşıma Hizmeti

Liva nakliyat lojistik süreçlerinin tüm aşamalarını özenli ve titiz bir şekilde planlar, tüm yol boyunca karşılaşılabilecek aksiliklere karşı uygulanacak senaryolar önceden hazırlanır. Bu durumda taşıma işlemleri sırasında yaşanabilecek tüm kriz ve aksilik gibi durumlara karşı en hızlı ve etkili çözüm önerileri daha önceden belirlenir. Çok uzun yıllardan beri deneyimli ve alanında uzman ekip ile Liva nakliyat %99,9 hasarsızlık oranı ile hizmet sunmaya özen göstermektedir.

Lojistik Hizmetinde Titiz Yol İzleme

Liva nakliyat olarak yükün hızlı teslimatı sırasında aynı zamanda tüm sürecin izlenebilir olmasını da sağlamamız önemli konudur.. Başka bir kavramla durumu belirtmemiz gerekirse, “ doğru şekilde” lojistik yapılması yalnızca ürünün hızlı sevk edilmesinin yeterli olmadığını, ayrıca hasarsız yapılması gerektiğini bize gösterir. Hasarsızlık, lojistik sektöründe en önemli konuların başında gelir. Doğru yüklerin doğru adrese sorunsuz ve hasarsız şekilde ulaşabilmesi için firmamız titizlikle çalışmaktadır. Aksi durumda yükün hasara uğraması demek müşteriye hem ek maliyet, hem de ek zaman demektir. Her iki bedelin ödenmesi de şirketler için çok ağır bir fatura olarak karşımıza çıkması demektir. Bu nedenle firmamızdan titiz, güvenilir ve sorunsuz hizmet talep edebilirsiniz.